Het begin van je huisdierenavontuur met JC Pets

Bij JC Pets zetten we ons in om je huisdierenavontuur zo naadloos en zorgeloos mogelijk te maken. We begrijpen de opwinding die gepaard gaat met het beginnen aan deze reis - het verwelkomen van een nieuw huisdier in je leven is een moment van puur geluk en opwinding. Tegelijkertijd zijn we ons terdege bewust van de uitdagingen en verantwoordelijkheden die deze reis met zich meebrengt. Daarom zijn wij er, om je te begeleiden bij elke stap, zodat je niet alleen goed voorbereid bent, maar ook vol vertrouwen kunt genieten van deze prachtige reis.

Onze missie: "Goed voorbereid zijn voor verantwoord huisdierenbezit"

Onze missie is simpel maar krachtig: we willen het lijden van huisdieren verminderen door ervoor te zorgen dat hun eigenaren volledig uitgerust en goed voorbereid zijn voor hun zorgtaken. We streven ernaar om te voorkomen dat huisdieren worden achtergelaten, verwaarloosd of in een asiel terechtkomen omdat hun eigenaren niet voorbereid waren op de verantwoordelijkheden die bij de zorg voor een huisdier komen kijken. We geloven dat we dit kunnen bereiken door onze klanten te voorzien van de juiste hulpmiddelen, kennis en ondersteuning.

Samen bouwen aan een betere huisdierenwereld

Bij JC Pets hebben we de visie om binnen 3 jaar de meest betrouwbare partner te worden voor iedereen die begint aan een nieuw huisdierenavontuur, in heel Europa. We streven ernaar om het eerste punt op je lijstje te zijn wanneer je overweegt een huisdier te verwelkomen in je leven. We zien het als ons doel om je te ondersteunen, te gidsen en te begeleiden tijdens elk moment van dit bijzondere avontuur. Jouw avontuur wordt ons avontuur - we kijken ernaar uit om deze mooie reis samen te maken.