Als katten konden kiezen, dan wisten ze het wel! De zelfreinigende kattenbak van JC Pets gaat 9 kattenlevens mee!

9 minuten leestijd
Als katten konden kiezen, dan wisten ze het wel! De zelfreinigende kattenbak van JC Pets gaat 9 kattenlevens mee!
  • Geen geurtjes meer
  • Minder schoonmaken
  • Hygiënisch
  • Duurzaam
  • Geld besparend

Klaar met vieze geurtjes en schoonmaken? Tijd voor de zelfreinigende kattenbak!

Bijna elke kat heeft er één, een kattenbak! Katten zijn propere dieren en ze hebben een gruwelijke hekel aan een vies toilet. Baasjes hebben dan weer een hekel aan een vieze kattenbak en het dagelijks uitscheppen van plas en poep. JC Pets is een merk met een uniek aanbod van premium artikelen, dat zich richt op huisdieren én hun baasjes. Wij doen alles voor je dierenvriend en bieden de beste kwaliteit voor jouw huisdier. Daarom delen we hier graag onze zelfreinigende kattenbak ervaringen met je. Een happy kat is immers een happy baas. Alle reden voor de introductie van de zelf reinigende kattenbak voorzien van het JC Pets zelfreinigende filtersysteem. Met deze unieke zelfreinigende kattenbak voorkom je de vieze klusjes die een gewone kattenbak met zich meeneemt en dring je de hoeveelheid schoonmaak beurten drastisch terug. Het dagelijkse of per enkele dagen uitscheppen, grind dat alle kanten opvliegt, en niet te vergeten de penetrante geurtjes. Tijd voor de beste zelfreinigende kattenbak! Ons nieuwe zelfreinigende kattenbak systeem rekent af met deze kwaaltjes. En wel in 3 simpele stappen …

De zelfreinigende kattenbak is gebruiks- en diervriendelijker

Altijd fijn om je kleine hartendief weer te zien na een drukke dag, dat gaat niet op voor de geur van de kattenbak. Bah! Er zit niets anders op dan de bak schoon te maken en te voorzien van wat schone kattengrit. Niet het leukste klusje om mee te beginnen. JC Pets maakt een einde aan het zelf reinigen van de traditionele kattenbak en wel op een gebruiks- en diervriendelijkere manier. In 3 simpele stappen. De absorberende houtkorrels vangen de urine op, hierna veranderen de natte korrels in zaagsel. Het unieke filterrooster zorgt ervoor dat het zaagsel meteen in de opvanglade valt, lift to sift is hier niet nodig. Alles gaat volledig automatisch! Dankzij deze methode wordt plas en poep van elkaar gescheiden, waardoor je alleen nog de drolletjes uit de bak hoeft te scheppen. Simpel, makkelijk en geurvrij! Om het overstappen van een gewone kattenbak naar een kattenbak die zelfreinigend is makkelijk te houden, hebben wij het complete starterspakket samengesteld. Inclusief 2.5 kg biologische kattenbakvulling en een kattenbakschep.

Kies de beste kattenbak voor je kitten

Schattig toch, zo’n pluizenbolletjes, daar wil je toch het allerbeste voor. Bij JC Pets vind je alles voor je kleine schat, naast de bezoekjes aan de dierenarts is er ook voor de kattenbaas werk aan de winkel. Zorg voor een veilige omgeving voor de kleine, een kitten is onderzoekend en kruipt graag overal in en op. Zet de etens- en drinkbak op een vaste plaats en kies voor voeding die geschikt is voor een kitten. Met alle voedingsstoffen die nodig zijn om te groeien en gezond te blijven. Voor de verzorging is een vachtverzorgingshandschoen een fijn product. Laat ze hier zo jong mogelijk aan wennen, je kitten zal het spelenderwijs leren. Spelen is sowieso een belangrijk onderdeel van de opvoeding. Wij kunnen je onze laserpen aanbevelen. Er zijn maar weinig katten die hier niet totaal vanuit de bol gaan. Na al dat spelen, eten en drinken is een zelfreinigende kattenbak een must, de zindelijkheidstraining heeft je kitten in de meeste gevallen al van mama poes meegekregen. Toch is het goed om het kitten er een aantal keren op ‘te attenderen’ waar de bak zich bevindt. Zet deze dan ook op een vaste plaats, je zult zien dat de kleine er binnen no-time zijn weg naar zal weten vinden. In onze blog ‘tips voor gebruik van een kattenbak’ lees je er alles over. JC Pets kan het kattenbak starterspakket aanbevelen. Je koopt dit complete pakket nu voor maar € 69.95. Helaas vind je ook wel eens wat kattenhaartjes op je kleding of stoel terug. Kattenhaar verwijderen is een vervelend klusje en neemt veel tijd in beslag. Voor dit karweitje heeft JC Pets een handig hulpje in huis: de pluizenborstel!

Voorkom ongelukjes met een kattenbak die zelfreinigend is

Een vieze kattenbak nodigt nu niet bepaalt uit tot een ontspannen toiletbezoekje. Een niet schone kattenbak kan de oorzaak zijn van vervelende ongelukjes en onzindelijkheid. Een kat is van nature een uiterst schoon dier. De vacht wordt dagelijks meerdere keren schoongelikt en zo in perfecte conditie gehouden. Je zult zien dat een kat die gebruik moet maken van een kattenbak die niet dagelijks wordt uitgeschept letterlijk buiten de spreekwoordelijke pot gaat piesen. Katten laten een vieze bak dan links liggen en gaan op een andere plaats hun behoefte doen. Kan je kat naar buiten, dan zal ze ervoor kiezen de tuin van de buren als toilet te gebruiken. Katten gaan het liefste zitten in zachte grond op een plek waar ze goed rond kunnen kijken. Nu vindt niemand een kattendrol in de tuin een fijn idee en voordat de Rijdende rechter eraan te pas moet komen kun je maar beter zorgen voor een schone kattenbak. Katten die niet naar buiten kunnen via een kattenluik zullen op zoek gaan in huis naar een plekje om hun behoefte te doen. Bloempotten moeten het vaak ontgelden en mochten die niet beschikbaar zijn dan is tapijt ook een geliefd alternatief toilet. Voorkom deze horror taferelen met een zelfreinigende kattenbak. Je doet er jezelf en je lieve beestje een groot plezier mee.

Meerdere katten in huis, tijd voor een zelfreinigende kattenbak

Katten zijn solitaire dieren, toch kunnen ze ook prima met soortgenoten samenleven. Een kat is een geweldig dier met een geweldige persoonlijkheid. Ze zijn gesteld op hun eigen routine en kiezen zelf hun lievelingsplekjes in huis. Deze kleine karakters delen graag hun affectie, maar liefst geen kattenbak. Wij van JC Pets geven dan ook het advies om je kat bij voorkeur geen kattenbak te laten delen. Wel kan het zo zijn dat katten die een sociale groep vormen toch van dezelfde bak gebruik maken. Deze katten leven, eten en slapen samen. Ook in deze gevallen is het aan te bevelen zeker twee kattenbakken te nemen. Katten kiezen er graag voor hun plas en poep te scheiden op verschillende bakken. De klassieke kattenbakken staan nu niet bepaald bekend als hygiënisch. Daar is een betere oplossing voor! Geef je kat elk een zelfreinigende kattenbak en geef geurtjes en viezigheid geen kans. Zorg wel dat de verschillende bakken uit elkaar staan. Katten willen privacy en komen niet graag in de buurt van de kattenbak van broer of zus. Zet de kattenbak ook niet in de buurt van de eten- en drinkbak. Zoals eerder gezegd katten scheiden het liefst poep en plas. Daarom is een zelfreinigende kattenbak zo fijn. Deze voert meteen de urine af!

Onze kattenbakvulling is 100% biologisch afbreekbaar en gaat 3x langer mee

Katten hebben het liefste een kattenbakvulling die zacht aanvoelt aan de pootjes. In de natuur zoeken ze immers ook zachte grond of zandgrond uit om in te plassen of te poepen. Onze kattenbakvulling heeft deze eigenschappen en voorkomt hiermee onzindelijkheid. Bovendien is onze vulling 100% biologisch afbreekbaar en uiterst duurzaam. Het gaat 3x langer mee dan ander kattenbakvullingen. Het plakt niet aan de pootjes van de kat, iets wat ze zeer onaangenaam zou vinden. Zodra het in aanraking komt met urine wordt de vulling omgezet in zaagsel en verdwijnt het in de lade. De natuurlijke dennengeur vinden katten heerlijk en is een extra reden om de bak goed te gebruiken.

Compleet startpakket voor een zelfreinigende kattenbak kopen, gratis levering!

Overstappen naar een kattenbak die zelf reinigend is bij C Pets plezierig voor baas en kat. Naast de zelfreinigende kattenbak die automatisch plas en poep scheidt, ontvang je in ons complete starterspakket 2.5 kilo 100% biologisch afbreekbare houtkorrels met dennengeur. Deze korrels gaan maar liefst 3x langer mee dan de reguliere kattenbakvulling en plakken niet. Bovendien ontvang je een kattenbak schep die je gemakkelijk aan de zijkant van de bak kunt bevestigen. Deze kattenbak die zelf reinigend is heeft een slim filter met een afneembare bovenkant en een grote voorklep. Mocht je je afvragen of je voor een volwassen kat een zelfreinigende kattenbak in XXL-formaat nodig hebt. Onze zelfreinigende kattenbak is groot genoeg voor zowel een kleine als een grote kat. Ook als je meerdere katten hebt, is onze zelfreinigende kattenbak met lade aan te raden. Ons systeem is het beste zelfreinigende kattenbaksysteem dat er is en maakt een einde aan de ellende van een open kattenbak.

Gaat tot 9 kattenlevens mee, niet tevreden? Geld terug!

Wanneer de kat de bak zou mogen kiezen, dan ging ze zeker voor onze zelfreinigende kattenbak. Onze producten worden met de grootste zorg ontwikkeld en we garanderen dan ook langdurig gebruiksgemak voor baas en viervoeter. Naast alle eerdergenoemde voordelen is onze zelfreinigende kattenbak ook lekker ruim, een kat moet zich namelijk goed kunnen omdraaien in de bak. Wij zijn overtuigd van ons product en daarom krijg je samen met de zelfreinigende kattenbak nog een mooi extraatje: 100% tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat je zonder problemen je geld terugkrijgt wanneer je niet tevreden bent. Je krijgt 14 dagen bedenktijd, mocht je toch niet tevreden zijn dan mag je je aankoop retourneren. Bovendien staat de JC Pets klantenservice altijd klaar mocht er iets niet duidelijk zijn. Kijk eerst eens bij de meest gestelde vragen, daar vind je makkelijk en snel een antwoord op je vragen. Bij JC Pets vind je alles om je huisdier de liefde en verzorging te geven die het verdient.

 

Als katten konden kiezen, dan wisten ze het wel

Onze zelfreinigende kattenbak is door ons zelf ontwikkeld en bevat alle voordelen van een fijn en hygiënisch kattentoilet. Wij hebben ons verdiept in de natuur van onze kleine huisvriend en bootsen met deze unieke zelfreinigende kattenbak deze natuur na. Plas en poep wordt gescheiden, precies zoals onze huiskat dat graag wil hebben. Onze kattenbak biedt een fijne en ruime plek waar geurtjes geen kans hebben. Ons kattengrit is specifiek afgestemd op de natuurlijke behoefte van de kat, zacht en natuurlijk. Als katten konden kiezen, dan wisten ze het wel!

Reactie plaatsen